Vakantie villaIn villapark KETELHAVEN (Dronten)

 

Vrijstaande villa op grote kavel (650 m2) met bosachtige tuin, verdiept privé-terras.

 
Ketelhaven ligt in de provincie Flevoland en maakt deel uit van de gemeente Dronten. Het villapark ligt het aan het Ketelmeer, op 500 m afstand van jachthavens met directe verbinding naar het IJsselmeer en de randmeren, midden in een groen polderlandschap. Een eldorado voor watersport/ en natuurliefhebbers. Het villapark ligt ca. 8 km van het centrum van de gemeente Dronten, ca. 12 km van het centrum van Kampen en ca. 20 km van het centrum van Lelystad&Urk.

 

Ketelhaven is een klein ´buiten` woongebied van de gemeente Dronten alhier uitgebreide winkelmogelijkeheden en overige voorzieningen (oa. theater en bioscooop). Ketelhaven bestaat uit een zeer bosrijke omgeving. Jachthaven op ca. 100 m.

Snelle verbindingen naar de A6, A27 en A50/A28. Zeer centraal tov Amsterdam, Utrecht, Friesland, Zwolle, Apeldoorn of Deventer en Arnhem. het treinstation is eind 2012 geopend. Belangrijk voor vliegreizigers is dat er een goede verbinding is af Schiphol.

Recreatiemogelijkheden

Als u een watersportliefhebber bent dan kunt u direct genieten op het Ketel, Ijssel en Markermeer. Er zijn diverse natuurgebieden in de (directe) nabijheid denk oa aan het Roggebot en overige natuurgebieden. Hier kunt u naar hartelust genieten, fotograveren, wandelen, vissen. Maar ook op het villa park zijn de mogelijkheden in overvloed, zo is er bv een algemeen zwembad, zijn er tennis-, jeu-de-boulesbanen en kan er worden getafeltennist.